i Vtipy
 
Kategorie
V práci s námi dělal Láďa. Rád nám prováděl kanadské žerty, ale snášel je i od nás. Rozuměl vtipu, byl do party, ale měl jednu nectnost - nerozdělil by se s nikým o jídlo. Pracovali jsme u stroje, kde jsme většinu času jen kontrolovali, ale pokud se něco stalo, museli jsme odběhnout i od svačiny. Aby Láďovi nikdo z řízku ani neukousl, vždy ho při odchodu poplival. Tolik na úvod.
Než k nám Láďa nastoupil, byl v zimě na lesní brigádě. Všichni chodili na svačinu, dávali si v hospodě hustou polévku, jen Láďa si nosil domácí klobásky, které si k kuchyni ohříval, a nikomu nedal ani ochutnat.
Jednou šli lesem, když uviděli zmrzlé hovínko, které vypadalo jako jeho klobáska a nápad byl na světě. V nestřeženém okamžiku mu z kapsy batohu vyndali klobásu, kterou snědli, a místo ní tam dali ono zmrzlé hovínko. V hospodě pak jedli polévku a škodolibě sledovali, jak Láďa smutně sedí u stolu a nejí.
Nedalo jim to a zeptali se ho proč, ale odpověď je šokovala: „Já si dávám klobásu ohřát v kuchyni do polévky a ona se mi zrovna dneska rozvařila!”
To se mi líbí Sdílet na Facebooku

Práce a povolání

» Zaměstnanci

Přidáno: 21. 2. 2018 - 1:33

Délka: 1041 znaků

Posláno: 4x

Známka: 1,20 od 5 lidí

ID: 7353238

Druh: anekdota

Filtr obsahu: není

Stav: zveřejněné

POSLAT NA E-MAIL VODAFONE T-MOBILE O2 SLOVENSKO OHODNOCENO
To se mi líbí Sdílet na Facebooku
Web používá cookies. OK Info