i Vtipy
 

Nastavení Přidávat název vtipu: ano |- neOdeslat vtip na: E-mail | Vodafone | O2 | T-Mobile |- Slovensko

Vtip zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: Pepicek je ve skole a pani ucitelka rika tride: Tak, deti, zitra mi prinesete na papirku ctyri vety. Pepicek prijde domu a rika mame: Mami, reknes

Text SMS č. 2: mi nejakou vetu? Nemam cas. Pepicek jde za tatou, ktery koukal na kovbojsky film, a pta se na to same. Tata: O pet metru vedle. Jde za brachou a

Text SMS č. 3: zase se pta. Bracha kouka na Batmana: Batman. Jde za segrou, ktera kouka na horor. Segra, reknes mi nejakou vetu? Tlusty pavouk leze ze dveri.

Text SMS č. 4: Druhy den rika pani ucitelka Pepickovi: Pepicku, precti sve ctyri vety. Pepicek: Nemam cas. Ucitelka: Prileti facka! Pepicek: O 5 metru vedle.

Text SMS č. 5: Ucitelka: Pepicku, kdo si myslis, ze jsi?! Pepicek: Batman. Ucitelka: Pepicku, za dvermi stoji pan reditel! Pepicek: Tlusty pavouk leze ze dveri.

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat vtip:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

To se mi líbí Sdílet na Facebooku
Web používá cookies. OK Info