i Vtipy
 

Nastavení Přidávat název vtipu: ano |- neOdeslat vtip na: E-mail | Vodafone | O2 | T-Mobile |- Slovensko

Vtip zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: Tri duchovni diskutuji problematiku, v jakem pomeru spravne rozdelit dary vericich na sve provozni naklady a povinne odvody svemu bohu. Prvni

Text SMS č. 2: popisuje svou metodu takto: Namaluji na zemi velky kriz, vyhodim penize do vzduchu - a co padne do krize, je Hospodinovo, co mimo, jde na farnost.

Text SMS č. 3: Druhy pouziva ponekud modifikovany postup: Vyhodim penize nad malym kavovym stolkem, co na nem zustane, je Allahovo, ostatni je jeho sluzebnika.

Text SMS č. 4: Treti je rabin: Metoda je spravna. Tez vyhodim penize do vzduchu a zavru oci. Nepocitam, kolik si toho Adonaj se svym nezmernym postrehem pochyta

Text SMS č. 5: ve vzduchu, spokojim se jen s tim, co ve sve nezmerne moudrosti necha svemu sluzebnikovi spadnout na zem.

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat vtip:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

To se mi líbí Sdílet na Facebooku
Web používá cookies. OK Info