i Vtipy
 

Nastavení Přidávat název vtipu: ano |- neOdeslat vtip na: E-mail | Vodafone | O2 | T-Mobile |- Slovensko

Vtip zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: Pan Novak chce jet do Sydney. Prijde k pokladne CD ve Svatonovicich a povida: Jednou Sydney. Pokladni mu odpovi: Tam mi nejezdime, muzete jet

Text SMS č. 2: maximalne do Pardubic. V Pardubicich jde pan Novak do pokladny a povida: Jednou Sydney. Pokladni mu odveti: Tam mi nejezdime, muzete jet do Prahy.

Text SMS č. 3: V Praze jde opet pan Novak k pokladne a pravi: Jednou Sydney. Prazska pokladni mu odpovi: Tam CD, pokud vim, nejezdi, ale muzete jet do Budapesti.

Text SMS č. 4: Podobnym zpusobem se pan Novak pres Budapest, Ankaru, Teheran, Dilli, Dhaku a Singapur dostal az do Sydney. Kdyz chtel jet zpet domu, prisel v

Text SMS č. 5: Sydney k pokladne a porucil si listek do Svatonovic. Po chvili vystrcila pokladni hlavu z okenka a zeptala se: Jake Svatonovice? Male nebo Velke.

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat vtip:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

To se mi líbí Sdílet na Facebooku
Web používá cookies. OK Info