i Vtipy
 

Nastavení Přidávat název vtipu: ano |- neOdeslat vtip na: E-mail | Vodafone | O2 | T-Mobile |- Slovensko

Vtip zkopírujte a vložte do formuláře. » jak na to

Text SMS č. 1: Pepa a Franta si zalozi obchod a nad nej daji napis MAME VSECHNO. Tri kamaradi jdou kolem a rozhodnou se, ze to vyzkousi. Prijde prvni a rika:

Text SMS č. 2: Poprosil bych 15 kilo tezke pstrosi vejce. Pepa se poskrabe na hlave, vejde do skladu a vola: Franto, mame tu nekde 15kilove pstrosi vejce? No

Text SMS č. 3: jasne, regal cislo 20, druha policka. Pepa donese vejce prekvapenemu zakaznikovi, ten zaplati a na rade je druhy kamarad. Mate zelenou byci kouli?

Text SMS č. 4: Pepa jde do skladu a pta se po zelene byci kouli. Franta odpovida: No jasne, osmej regal, pata policka. Pepa donese, zakaznik zaplati a treti

Text SMS č. 5: kamarad vidi, jak s jeho kamarady vypekli, a rozhodne se, ze jim to vrati. Ja bych poprosil 10 kilo niceho. Co ze byste poprosil? No, 10 kilo

Text SMS č. 6: niceho. Pepa se poskrabe na hlave a vola do skladu: Franto, mame tu nekde 10 kilo niceho? Co jestli mame? No 10 kilo niceho. Ty vole a kdo to chce?

Text SMS č. 7: No zakaznik. Vis co, tak mi ho sem posli. Franta se zakaznikem prochazi ztemnelou halou plnou regalu jen se svickou, zavede ho do temne mistnosti,

Text SMS č. 8: zavre dvere a svicka zhasne. Najednou Franta vylekane: Ty vole, vidis neco? Nic! Tak si naber 10 kilo a vypadni!

Orange nabízí 10 SMS zdarma měsíčně po bezplatné registraci na OrangePortal.sk. Je nutné mít slovenské číslo. Placené SMS můžete posílat neomezeně.
Pro registraci prosím použijte nové okno kvůli správnému odeslání kontrolního kódu. V případě potíží s přihlášením nebo odesláním zkuste použít přímý odkaz.

Jak zkopírovat vtip:

1. Text označte myší (klikněte na začátek textu levým tlačítkem myši, přidržte ho a posunujte myší doprava).

2. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Kopírovat”.

3. Klikněte levým tlačítkem myši na určené políčko ve formuláři.

4. Zmáčkněte pravé tlačítko myši a vyberte z nabídky „Vložit”.

» Zpět nahoru

To se mi líbí Sdílet na Facebooku
Web používá cookies. OK Info